Warning: Creating default object from empty value in /customers/6/4/c/nn-entreprise.dk/httpd.www/wp-content/themes/enfold 2/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28 Garantiordning - nn_entreprise_dk
  • slider3

Garanti

For at skabe yderligere tryghed hos vores kunder, har vi valgt at

blive medlem af Dansk Håndværk – et sikkerhedsnet for dig som forbruger.

Garantiordningen har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere

og medlemsvirksomheder. Garantiordningen fungerer som et sikkerhedsnet under private forbrugere.

Kontrahering

Hos Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS går vi op i at have klare aftaler, dette er med til at sikre at du står tilbage som en tilfreds kunde når vi har udført det aftalte håndværk. Vi kontraherer som udgangspunkt altid med AB92 som aftalegrundlag, uanset opgavens størrelse, dette samt vores standard tilføjelser og fravigelser fremgår også altid af vores tilbud.

AB92 er ikke lov, men såkaldte “agreed documents”, et sæt regler, som er blevet fastlagt af parter med modsatrettede interesser, således at regelsættet afspejler ligevægt mellem byggeriets deltagere.

Links til: Betingelser AB92

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud