Warning: Creating default object from empty value in /customers/6/4/c/nn-entreprise.dk/httpd.www/wp-content/themes/enfold 2/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28 Indhent tilbud - nn_entreprise_dk

Indhent tilbud

Hos Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS beregner vi med glæde et gratis og fuldstændigt uforpligtende prisoverslag eller tilbud til dig.

Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Beregningsmetoder (Forbrugere)

Tilbud: Her udarbejder vi et tilbud ud fra en given opgavebeskrivelse og prisen på opgaven er fast for de af tilbuddet beskrevne ydelser. Denne form for aftale, vælges af mange, da det selvsagt giver en stor tryghed, at vide hvad det koster at løse en given opgave.

Overslags pris: Denne metode minder om “Tilbud”, men er nærmere et kvalificeret skøn på hvad det koster at løse en given opgave, Prisen vil derfor variere efter arbejdets reelle omfang.

Dog skal håndværkeren informere forbrugeren hurtigst muligt, hvis det konstateres, at prisen vil variere mere end 15% fra overslaget, for at du som forbruger kan træffe de nødvendige beslutninger om omfanget af arbejdets fortsættelse. Informerer håndværkeren ikke forbrugeren herom, frafalder håndværkerens ret til ekstra betaling for de dele af arbejdet, som kunne være sparet ved kundens indsigelse.

Denne metode vælges ofte, da du som forbruger får et fagligt kvalificeret bud på opgavens omfang. Løses opgaven hurtigere end forventet, er fordelen, at prisen ikke er fast, så du kun betaler for det faktiske arbejde. Samtidigt er du sikret at blive advaret i tide mod uoverkommelige overraskelser.

Timebasis: Denne metode er ofte anvendt ved mindre opgaver. Her opgøres time- og materialeforbrug efter endt arbejde, og faktureres derefter. I særlige tilfælde bruges denne metode også ved meget komplicerede og specielle opgaver, hvor det ikke er muligt at beregne det nøjagtige omfang af opgaven.