Warning: Creating default object from empty value in /customers/6/4/c/nn-entreprise.dk/httpd.www/wp-content/themes/enfold 2/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28 Om os - nn_entreprise_dk
  • slider4

Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS blev startet op på en brændende lyst, stor erfaring og et solidt venskab på mere end 35 år.

I mange år havde vi to gamle barndomsvenner og klassekammerater (Peder Nørgaard Køthemann og Lars Nedergaard) gået og stukket mere og mere til hinanden vedr. en gammel drøm om at starte fælles virksomhed.

Da den konstante brændende lyst og iver for at gøre tingene på den måde vi fandt mest rigtigt, havde vokset sig så stor at den fyldte for meget i hverdagen, var vi klar over at vi var nødt til at gøre noget!

Så med 40 års fælles erfaring fra byggebranchen –  Både fra tidligere selvstændige byggefirmaer men i særdeleshed fra de senere års stillinger som bygge-, projektleder og projektchefer i andre byggefirmaer, blev springet taget og  Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS blev en realitet .

Kontakt os